Elektrisch ontharen

Nooit meer scheren, epileren of waxen!

50
  • Per 15 minuten
  • Inclusief naald
  • Erkend bij zorgverzekeraars!

Bij Avance Skincare streven we ernaar om u de meest geavanceerde en effectieve ontharingservaring te bieden. Ontdek de voordelen van elektrisch ontharen, de moderne oplossing voor langdurige gladheid en zijdezachte huid. Onze gespecialiseerde behandelingen zijn ontworpen om ongewenste haargroei op een doeltreffende en duurzame manier aan te pakken.

Waarom kiezen voor elektrisch ontharen bij Avance Skincare?

  1. Langdurige Resultaten: Vergeet regelmatig scheren of waxen. Met elektrisch ontharen geniet u van langdurige resultaten, waardoor u meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

  2. Gepersonaliseerde Aanpak: Onze ervaren professionals begrijpen dat elke huid uniek is. Daarom bieden wij gepersonaliseerde behandelplannen die afgestemd zijn op uw huidtype en behoeften.

  3. Pijnloze Ervaring: Bij Avance Skincare streven we naar uw comfort. Onze geavanceerde technologieën zorgen voor een vrijwel pijnloze ontharingservaring, zodat u kunt ontspannen terwijl wij voor uw huid zorgen.

  4. Vertrouwde Experts: Onze huidspecialist staat klaar om u te begeleiden op weg naar een zijdezachte, haarvrije huid. Vertrouw op Avance Skincare voor deskundig advies en professionele zorg.

Ontdek de revolutie in ontharen en geef uw huid de aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact op met Avance Skincare om een afspraak te maken en ontdek de voordelen van elektrisch ontharen. Welkom in een wereld van blijvende schoonheid en zelfvertrouwen!

Veelgestelde vragen over het Elektrisch Ontharen:

Waar moet ik op letten voorafgaand aan de behandeling?

Een doeltreffende start van het ontharingsproces begint met een goede voorbereiding op de behandelsessie. Dit houdt in dat u zes weken vóór de afspraak stopt met waxen, epileren en harsen in het desbetreffende behandelgebied. Het is van essentieel belang dat de haargroei een minimale lengte van 2 mm heeft, anders is de behandeling niet mogelijk.

Bij Avance Skincare kunt u terecht voor elektrisch ontharen bij het gelaat.

Nee, aangezien bij deze behandeling haarzakjes worden vernietigd via het haar, is het niet toegestaan om vooraf te epileren. U kunt echter wel tot 3 tot 4 dagen voor de behandeling scheren of de haartjes afknippen.

Na de behandeling kan uw huid op de behandelde plekken tijdelijk rood en licht gezwollen zijn. Deze verschijnselen zijn normaal en zullen geleidelijk afnemen in de loop van de tijd. Op de behandelde plekken kunnen ook kleine korstjes ontstaan. Om littekens en infecties te voorkomen, is het van groot belang geduldig te wachten totdat de korstjes vanzelf van de huid vallen.

Het uiteindelijke resultaat kan variëren van persoon tot persoon. Tijdens de intake zal er overleg plaatsvinden en worden bekeken wat het specifieke gewenste resultaat is voor uw situatie.

Het algemene gevoel dat de meeste mensen ervaren wordt vaak als ongemakkelijk beschreven. Er kan ook een lichte branderigheid optreden, maar over het algemeen is het proces goed te verdragen voor de meeste mensen.

Veel zorgverzekeraars bieden volledige of gedeeltelijke vergoeding van de kosten voor gezichtsontharing. Controleer daarom uw polisvoorwaarden!